Opening update

Graag willen wij u via deze weg informeren dat de opening van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen tot nader order is uitgesteld.

Deze beslissing is genomen op basis van de door de Nederlandse regering en het RIVM opgestelde veiligheidseisen met betrekking tot het COVID-19 coronavirus. Wij staan in nauw contact met de lokale autoriteiten over een nieuwe openingsdatum. De veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers is onze eerste prioriteit, en wij nemen alle nodige maatregelen om een zo veilig mogelijke situatie voor iedereen te creëren. Wij begrijpen dat dit een frustrerende en moeilijke tijd is voor velen, maar hopen ook op uw begrip in deze situatie. Wij zullen nieuwe ontwikkelingen in deze situatie zo snel mogelijk met u communiceren.

Als u al tickets of jaarpassen heeft aangeschaft voor het First to Play weekend op 2 en 3 mei  of andere data dan blijven deze aangeschafte tickets geldig voor een nieuwe datum. U krijgt zo spoedig mogelijk van ons bericht hierover.

Mocht u vragen over deze beslissing hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via scheveningen@legolanddiscoverycentre.com